Sommarbilder ♥

-
-
-
-
-

För första gången på vad som känns som en evighet skiner solen och därför tyckte jag det passade med sommarbilder (även om de inte är tagna idag). Nu ska jag ut och bada i poolen! :D

/Smilla ♥

Regn ♥

-

/Smilla ♥

Hemma igen :)

Hej! :D Jag har (nästan) precis kommit hem från Borås. Vi åkte ju i förrgår, och då skulle vi bo på hotell i Jönköping. På vägen dit stannade vi i Gränna och tog en färja över till Visingsö. Sedan stannade vi och badade (och åt polkagrisar!). Efteråt åkte vi till hotellet och sov där en natt. Dagen efter (igår) åkte vi till Borås och gick på Borås djurpark. Jag har massor av bilder därifrån! :D Vi bodde på hotell en natt i Borås (och jag och mamma gick på stan och shoppade - det var rea överallt! ♥) och idag åkte vi hem. På vägen hem köpte vi lite mer polkagrisar och stannade även vid Omberg. Vi var vid "Stupet", men när Ville kom fram blev han jättesur för att det inte fanns något rör. Han trodde det var ett stuprör ;) ♥ Men nu kommer bilder!

--
-
-
-

/Smilla ♥

Vatten! :)

-
-
Imorgon åker vi på semester. Vi kommer hem på fredag, eller eventuellt lördag. Jag vet inte om jag kan blogga något då, i så fall om pappa har med sig sin dator. Annars bloggar jag när jag kommer hem! :)

/Smilla ♥

På väg hem från Motala :)

-
-
-
-
-
-
-

Vi var i Motala och spelade minigolf och åt glass idag. Det var jättemysigt, förutom att jag var extremt dålig på minigolfen och att Noah vann över mig med tio poäng (slag). Vi åt glass på Två Små Hus - varje glass var enorm och kostade mellan 50 och 225 kronor. Vi fem åt "bara" glass för drygt 400:-, men det var sjukt gott! På hemvägen skulle pappa åka och laga bilen, så han släppte oss fyra andra (jag, mamma, Noah och Ville) vid Brunneby så fick vi gå hem. Det var jättemysigt, och vi drack festis och åt kex och Läkerol på vägen.
Men nu ska jag se på Lotta på Liseberg (nej, jag gillar inte det, men Ulrik Munther är där ;D ♥)! :D

Så bye ♥ /Smilla

Fjärilar och nyckelpigor :D

-
-
-

Jag hinner inte skriva någonting nu eftersom vi alldeles strax ska spela spel (antagligen monopol, det är jättemysigt! c:), och egentligen skulle jag ha laddat upp vattenbilder som jag tog imorse. Men när jag hade gjort ett lagom fint collage av bilderna jag ville ha med och sparat det försvann det spårlöst. Jag vet precis var jag sparade det, men det finns inte där så jag antar att jag får göra om det imorgon. ._. Men bye bye! ;) (jag missbrukar ordet bye)

/Smilla ♥

Första inlägget :)

Hej :D Jag är jättedålig på att börja ett inlägg, att fortsätta ett inlägg, att avsluta ett inlägg och att komma på en rubrik till inlägget utan att det låter töntigt. Typ. Framför allt det första inlägget. Men, någon gång måste jag skriva något. Jag hade ju den här bloggen ett tag innan, men jag blev så trött på den så jag tog bort den och startade en ny blogg med Anna istället. Vi har fortfarande kvar den (kanske mest för att vi älskar den rosa- och vit-prickiga bakgrunden så mycket) men den är inte speciellt aktiv så jag bestämde mig för att starta om den här istället! Den här gången kommer bloggen mest handla om foto, men också om annat. Typ min vardag och sådant :) Jag startade om bloggen för flera dagar sedan, men har haft den lösenordsskyddad tills designen och sådant var klart. Det är först nu jag börjar blogga ;) Och jag har bestämt mig för att jag kommer inte att ha någon lång och pinsam beskrivning om mig själv i det här inlägget, för jag utgår ifrån att det bara är de jag känner som läser den här bloggen. I annat fall så klicka på bilden på min kamera)! Jag tänker inte heller göra som de flesta andra och ha någon bild på mig själv (bilder på mig kommer det inte bli många, det lovar jag!), min kamera eller någonting. Det blir ett inlägg utan bild, helt enkelt ;)

Bye! 

/Smilla ♥

RSS 2.0