Shrek med lillebror


Nu ångrade jag mig,

jag ska ju egentligen börja med "15 dagar" imorgon, fast lägga till 15 dagar så det blir 30 eller ja ni fattar. Men jag orkar inte. Gör det någon annan dag.

/Smilla 

Rubrik



/Smilla 

Rubrik



Hinner inte skriva något, måste lämna över datorn till mamma. Jag kan bara säga att jag vill ha ett lamm 

/Smilla 

En väldigt söt katt



Annas söta katt Bosse, som jag fotade när vi var ute och gick med honom förra lördagen på hennes tjejkväll. Eller dagen efter egentligen men whatever ^^ 

/Smilla 

Laser



Haha, gissa vad det är? ;D När vi sov hos mormor och morfar hade Noah med sig sin laserpekare, och vi "målade" på kylskåpet med laserstrålen :D Det var helt släckt i rummet och jag hade slutartid 15 sekunder på kameran :D Det var faktiskt fett roligt och så ser det grymt coolt ut, eller hur? :D

Den här veckan ska jag nog börja med tidsinställda inlägg igen, bara för att liksom. Eftersom jag inte bloggar "vanligt" egentligen, utan bilder (förutom när jag är lat), så bloggar jag bara typ en gång om dagen (eller ska göra iaf...) för det blir för jobbigt att redigera och ladda upp bilder till varje inlägg. Det är enligt mig inte samma sak som andra som bloggar utan bilder också, det är typ min awesomea ursäkt till att jag inte bloggar så ofta :)

/Smilla 

På måndag nästa vecka



En dissad bild som är vänd åt fel håll och som jag inte råkade fixa, därför får den ett alldeles eget inlägg :)

It's decided, på måndag nästa vecka (valborgsmässoafton dessutom!) börjar jag med "15 dagar"-saken igen fast nu "30 dagar". Anledningen till att jag börjar då är att jag redan har fixat inlägg till flera dagar den här veckan och jag börjar helst med det på en måndag :) Förhoppningsvis har det blivit lite mer vår då också så jag har något mer att fota!

/Smilla 

Raindrops



Typ vädret idag. Fast inte riktigt. Och bilderna är dessutom från förra veckan. 

Det är snart maj, snart Valborg och snart sommar, men inte mer än typ max tio plusgrader och allt ser så deprimerande ut... Borde inte träden bli gröna snart, typ? Skola imorgon också, jävla religionskit som jag inte kan någonting om så kommer säkert få F- typ. Men jag ska till Klara idag och det blir säkert awesome :)

Jag vill ha sol! Och sommar, och sommarlov, och vara ledig och slippa skolan. Ska skriva en kalender och kryssa dagar fram till sommarlovet, som man gjorde när man var liten (eller det kanske bara var jag?).

Jag har inget annat att skriva. Det här inlägget blev cp, hejdå.

/Smilla 

Blommor



Lite bilder jag fotade igår, när det regnade så orkade inte vara ute så länge + att det var molnigt och jättekonstigt ljus så jag var tvungen att redigera och fixa ljuset och det var sjukt svårt att få alla bilder att se likadana ut så vissa är ljusare än andra osv.

Oj shit, märkte nu att första och tredje + andra och fjärde bilden ser typ likadana ut... Dessutom råkade jag nog använda blixten på den sista... Men orkar inte ändra det nu så det får vara så.

Måste lämna över datorn till två nördar (Noah & Henke) så kan inte skriva mer. Så bye ^^

/Smilla 


Vatten

^

Känner mig så bra nu som för en gångs skull har orkat ladda över bilder till datorn :D Fotade de här bilderna för säkert två veckor sedan eller något, haha, och har redigerat och fixat lite bilder som nog kommer upp i inlägg snart :D

Ska laga mat nu tror jag, tacos ftw! :D

/Smilla 

-

Sämst uppdatering igen, vet. Men kom precis hem från skolan, har haft "matteskolgårdskväll" och bland annat målat bollplank, grävt sandgropar och grillat korv :) Har planerat en tjejkväll på fredag också, Anna och Agnes ska komma hit och så ska vi antagligen kolla TVD ;) Annas tjejkväll i lördags var ju awesome liksom så varför inte ha en till? :D

Alltså, jag ska komma på ett sätt att ladda över bilder snabbt så kan jag blogga varje dag... För jag gillar inte att blogga utan bilder och det tar alltid sjukt lång tid att ladda över dem.

Jag orkar inte skriva mer nu, ska vara social :D

/Smilla 

:D

Nu är det såhär dålig uppdatering igen... Men whatever.

Skulle bara säga att nu är jag sådär sjukt cplycklig! :D Jag menar, det är lov och hela lovet ska bli helt sjukt awesome, jag har och kommer att ha massor av pengar i sommar för jag har bestämt mig för att sluta spara till en iPhone och massor skit, klarar mig med den mobilen jag har (nu när jag dessutom har hittat min iPod igen!) och så får jag önska mig saker i julklapp istället, haha typ ett år dit... ;) Dessutom ska jag se Titanic i 3D med Anna på torsdag, ha världens mysigate hemmaspafilmtjejkväll med Anna och Agnes fredag till lördag, shoppa med mamma någon gång på lovet och eventuellt vara  hos farmor och farfar! Dessutom har jag precis sett TVD på datorn, haha


Nu ropar mamma så ska dra ner och äta, kanske ska skypa med Anna sedan också :D


/Smilla

Vill ha...

  • iPhone 3gs
  • NY-skal till iPhonen
  • Ny mascara
  • Concealer
  • Nytt objektiv till kameran, Olympus 50mm f/1,4
  • Adapter så att jag kan använda objektivet till min kamera
  • Spetströja på Gina
  • För mycket annat som jag inte har råd med (har iofs inte råd med tre saker på listan så...)
Typ vad jag sitter och kollar på nu.

/Smilla 

Långfredag



Har aldrig fattat varför det heter långfredag? Liksom, alla vet väl redan att den längsta dagen på året är 23 december, haha? 

Anyway, bild från i somras, kanske inte den vackraste men ändå... ;) Tagen med min gamla kamera iaf, fattar inte varför jag bara ville ha en systemkamera då? Den kameran ägde faktiskt, tog minst lika bra bilder som vissa systemkameror och så var den så liten och lätt :o Saknar den sjukt mycket (behöver ju inte säga hur den gick sönder... jag filmade Ulrik Munther i spöregn så det var väl iofs en värdig död ;) vila i frid) alltså!

Åh, kom precis på att vi ska sova hos mormor och morfar idag (eller whatever, i övermorgon eller något då för det är onsdag när jag skriver det här)! Fett kul alltså! 

Okej, det är fett svårt att skriva tidsinställda inlägg så jag slutar nu.

/Smilla 


En blomma



Påsklov, yeah! 

/Smilla 

Det hundrasjunde inlägget utan någon vettig rubrik



Sommar, omg vad jag saknar det! Såå sjukt sommartaggad nu (haha, säger man det?) så det kommer nog komma sommarbilder i några dagar nu 

Idag var det onsdag, haha, ingen som visste va? Men iaf, det var ingen matte (= awesome) och efterrätt efter maten! Cupcakes var det  Perfekt, borde vi få oftare eftersom typ ingen äter skolmaten ändå...

I morgon ska vi vara ute i skolan och måla fram till lunch, då äter vi mat och "påskpysslar" efter det och sedan är det påsklov! Anna följer med hem från skolan och är med och går påskkärring med mig och Ville också, haha  Så det blir awesome!

Ska fixa lite inlägg nu, vet inte om jag kommer blogga mer den här veckan för att det är ledigt och jag fotar mer eller om jag inte bloggar alls just för att det är ledigt så fixar tidsinställda inlägg 

Blev ett ganska fail inlägg men måste också säga att shit vad jag längtar till vår tjejkväll alltså Ska bli så sjukt awesome och Anna och Agnes, love you! ♥ (Signe med ofc, måste ha en flumgristjejkväll snart! ) Anyway, nu ska jag sluta spamma om ointressanta saker så bye 

/Smilla 

Det förhoppningsvis sista suddinlägget



Det är lite weird för ljuset är olika i bilderna, men orkar inte ändra det. Har precis fotat massor av vattenbilder (till skolan egentligen eftersom jag forskar om vatten, en perfekt ursäkt till att fota vattenbilder ;D) så de kommer nog också upp! :)

Har inte gjort så mycket idag... Cyklat för det var nästan en vecka sedan jag gjorde det sist ("långt" alltså, inte till skolan och tillbaks), åkte med pappa och Ville och handlade också. Hade franska och vi har inga läxor + ingen franska veckan efter lovet! Så har inga läxor alls, förutom religionprovet jag måste plugga till men ska säkert göra det med Anna och Agnes på vår "spontantjejkväll" som inte är ett dugg spontan längre eftersom vi har planerat den hur länge som helst! 

Tjejkvällen ska iaf bli awesome, ska ha värsta spa och gå på stan innan och så, jag och Agnes kanske ska klippa oss också + eventuellt färga (tona tror jag iofs, men whatever) håret :D Försöker övertala Anna att göra slingor också :D Sedan ska vi typ ha spa, ansiktsmask, fotbad, manikyr osv ♥ Och filmkväll hela natten också, ofc! 

Åh, hade glömt bort hur mycket jag älskar att skriva av mig i bloggen ♥ Är så glad också, för imorgon är det onsdag ("chilldag", ingen matte ;D) och efterrätt i skolan istället för påskbord, MWAHA :D Och på torsdag ska vi vara ute och måla skolgården och sedan är det LOV! :D Men nu skrev Anna till mig på fb så måste svara, bye 

/Smilla

Lite fler sudd



- Kommer fler bilder imorgon. Hinner inte nu. Förlåt.

/Smilla 

Sudd



Var med Anna idag och fotade lite sudd! Är faktiskt väldigt nöjd med de flesta av bilderna, och den över är den bästa enligt mig :) Får se om jag lägger upp några andra
bilder sedan men orkar inte just nu :)

Kom på att vi har religionsprov veckan efter lovet också, och trots att det är flera veckor kvar dit har jag sjukt mycket panik för jag är sämst på religion. Vi har också fått göra egna prov och frågor om våra "egna" religioner, de vi har forskat om (jag forskade om Buddhism) och de andra verkade välja jättesvåra frågor som jag inte har en aning om... Så får plugga ihjäl mig nu!

Ska dra nu och se på TV med min kära familj :) Bye!

/Smilla 

(btw, gjorde en ny kategori, "produktfoto", vet inte riktigt om det här är det men tyckte det lät proffsigt och så har jag snott det från andra bloggar + att jag inte kommer på något bättre xD)

April, april



Men bilder från i mars. Lite sjukt att det har gått tre månader på året när det var julafton igår ju?! ;o

/Smilla 

RSS 2.0