Juuul ♥


Fick tyvärr ingen bild på julstjärnorna eller ljusstakarna... Och ignorera att näst sista bilden är typ
grön xD Men vi har iaf satt upp julstjärnor, ljusstakar, ljus och julgardiner idag och det är så sjukt mysigt! Jag älskar julen, fattar inte att det är så snart! Har redan fixat flera julklappar ;) ♥

Nu (snart) är det Vampire Diaries (ÄLSKA! ♥) så jag måste gå ;) ♥ Bye ♥

(och jag försöker låtsas om att det inte alls var typ hundra år sedan jag bloggade sist)

/Smilla ♥

En fågel


Tralalala, ELVAÅRSGRÄNS PÅ BREAKING DAWN! ♥ Ska se den i morgon med Anna och är hur glad som helst ♥ (försöker att inte tänka på att vi ska ta vaccin i morgon... men jag har i alla fall något att se fram emot, något att tänka på när jag ska ta sprutan! :D ♥)

/Smilla ♥

Innan solen har gått upp


Varenda morgon har jag insett att det jag egentligen borde göra varje dag innan jag åker till skolan är att cykla någonstans där man ser himlen bra, ta med mig kameran och fota innan solen går upp - när himlen är som finast. Det var precis vad jag gjorde en dag förra veckan, fast jag frös sjukt mycket och hade bara på mig nattlinne och ett par tights plus ytterkläder över det. Jag cyklade ner till Agnes och stod nedanför deras hus där man ser himlen som bäst. Sedan tog jag massor av bilder, men eftersom klockan var innan sju på morgonen plus att jag höll på att frysa ihjäl och var jättestressad blev inte bilderna jättebra. Dessutom ser det jättemörkt ut på bilderna, men i själva verket var det ljust och hur fint som helst ♥ Jag får väl försöka igen någon annan morgon när jag har mer tid - då ska jag dessutom ta med stativ och försöka fota månen (om man ser den, vilket man faktiskt har gjort några dagar i rad nu).

Nu ska jag skriva franskaglosorna en sista gång innan jag sätter mig vid TV:n. Bye bye ^^ ♥

/Smilla





Bildbomb!


Seriöst, förlåt... Vet inte hur jag tänker när jag lägger upp så mycket bilder...

Men jag har kommit på att när jag inte "får" blogga, alltså när jag har sagt att jag inte ska blogga, då börjar jag fota och blogga istället! Tänker jag att jag måste blogga kan jag inte blogga. Så jag kanske ska ge mig själv ett bloggförbud så att jag aldrig slutar blogga xD

De här bilderna sprang jag ut och fotade i går morse. I pyjamas och med fötter, fingrar och ben som höll på att frysa sönder tog jag ca 80-90 bilder... Och ska jag vara ärlig är jag faktiskt nöjd med dem ^^'

(grattis världens bästa pappa på fars dag! älskar dig ♥)

Au revoir! (pluggar franska D:)

/Smilla 

Orkar inte, vill inte, hinner inte...

Jag orkar verkligen inte blogga nu. Har ingen som helst lust och vet inte ens varför jag gör det. Jag fotar inte ens speciellt mycket längre. Därför kommer jag inte att blogga på ett tag...

>jag hatar hösten<

/Smilla ♥

Sista dagen på lovet


Oredigerade och suddiga bilder, oh yeah!

Idag - sista dagen på lovet - har jag hunnit med att räfsa löv med min kära lillebror (Ville), märka att det knappt finns några vinbär kvar, spela Fånga Ballongerna med Ville vid tända ljus eftersom strömmen var avstängd (pappa gjorde något och var tvungen att stänga av strömmen), äta hemgjorda, grillade hamburgare, sitta vid datorn och äta kvällsmat. Givetvis har jag gjort fler saker men det här är allt jag har orkat fota. ;)

Tagga skola i morgon! (NOT)

/Smilla ♥

Löv

'

De andra bilderna jag ville lägga upp går inte att lägga upp och jag har ingen som helst lust att hämta minneskortet, ladda över bilder och redigera igen. Så - en tråkig och gammal bild. Ehe.

Ska snart åka och träffa kusiner! :)

/Smilla ♥

(jag ska bli bättre på att blogga)

En gammal bild...


...eftersom jag är för lat för att ladda över bilder på datorn och redigera och sedan lägga upp dem plus att det inte går att lägga upp de bilderna som jag vill lägga upp. Hejdå.

/Smilla

Mer gräs

Nu går det tydligen att ladda upp bilder igen, men inte de bilderna jag hade tänkt att ladda upp. Men jag måste fortsätta ta hand om Ville nu, jag har lovat att ta hand om honom hela lovet nu, får se om jag hinner blogga något mer ikväll!

/Smilla 

RSS 2.0